Nationaal

Wanneer je fan bent van sporten zoals voetbal kan het zeer zeker interessant zijn om er een gokje op te wagen. Veel mensen die gokken op voetbal kiezen er voor om te gokken op nationaal gehouden wedstrijden. Logisch wel, want als voetbalkenner zal je vaak de beste kennis hebben van de wedstrijden die nationaal gehouden worden. Je zit immers dicht bij het vuur en nieuws over bekende voetbalclubs in Nederland wordt langs alle kansen voorgeschoteld. Met het nationaal gokken op voetbal rekenen we uiteraard meerdere competities mee. De spannende competities zijn daarin toch wel de Eredivisie met clubs als Ajax, Feyenoord en PSV, maar ook de Eerste Divisie. Anderzijds geldt dat je ook kunt gokken op nacompetitie wedstrijden voor promotie/degradatie en heb je natuurlijk de mogelijkheid om inzetten te plaatsen op de wedstrijden die af worden gehandeld rondom de KNVB beker.

Als je een gokje gaat wagen op nationaal gehouden voetbal wedstrijden kun je als gokker uiteraard rekenen op meerdere quoteringen. Wat voor odds er geboden worden? Dat is afhankelijk van het casino of de bookmaker waar je gaat gokken, maar meestal ligt dit wel heel dicht bij elkaar. Uiteraard is het wel zo dat je altijd eerst een account nodig zal hebben voordat je tegen de odds die geboden wordt een gokje kunt wagen. Als je geregistreerd bent kun je dan inloggen en met eigen geld weddenschappen afsluiten nadat je een saldo toegevoegd hebt. Daar je geld met opties zoals iDeal, Neteller, Skrill, Mastercard, VISA en PaySafeCard toe kunt voegen is er geen enkel probleem om snel over een saldo te beschikken. Tip is uiteraard wel om bij het gokken op nationaal voetbal gespreide inzetten te plaatsen om je risico op een verlies zo laag mogelijk te houden.

Eredivisie
Jaarlijks worden er in de Nederlandse Eredivisie voetbal heel wat wedstrijden afgehandeld. Wil je gokken op nationaal voetbal? Dan is gokken op Eredivisie wedstrijden zeer zeker aan te raden. Je kunt namelijk niet alleen gokken op losse wedstrijden, maar ook inzetten plaatsen op wie er uiteindelijk kampioen gaat worden. Daarnaast is er altijd nog de wedstrijd om de schaal, waar ook genoeg geld mee te verdienen is. Zolang de Eredivisie loopt kun je gokken op nationaal voetbal. Per wedstrijd vind je soms wel meer dan 50 soorten weddenschappen waar je een gokje op kunt wagen. Overigens is het voor de Eredivisie wedstrijden niet alleen maar mogelijk om vooraf tegen de nodige odds een weddenschap af te sluiten. Ook live wedden op nationaal voetbal is namelijk een optie, wat het gokken nog veel spannender bent. Of je nu fan bent van Ajax, Feyenoord, PSV, AZ, Vitesse of Willem II maakt niet uit. Elke wedstrijd wordt bij de bookmakers in het overzicht opgenomen, waardoor jij op het gebied van gokken op nationaal voetbal altijd weddenschappen af kunt sluiten op jouw favoriete clubs.

Eerste Divisie + nacompetitie
De Eerste Divisie voetbal is anders dan de Eredivisie en zeer zeker belangrijk. De clubs die in de Eerste Divisie met elkaar strijden om de titel doen dit namelijk om direct te kunnen promoveren naar de Eredivisie of om via de nacompetitie een kans te krijgen om daar alsnog in te komen. Bijzonder is dat de Eerste Divisie een uiterst lang programma kent, wat het gokken op nationaal voetbal zeker leuk maakt. Je kunt immers een groot deel van het jaar meespelen voor de winst en daar je ook kunt gokken op nacompetitie wedstrijden zal de spanning helemaal hoog op kunnen lopen. In totaal zijn er in de Eerste Divisie 20 teams actief die willen proberen naar de Eredivisie te promoveren en die uiteraard ook proberen om degradatie te ontlopen. Ga je ook gokken Eerste Divisie wedstrijden? Weet dan dat je qua gokken op nationaal voetbal ook weer meer dan voldoende weddenschappen voorgeschoteld krijgt, die tegen eerlijke odds uitbetalingen op kunnen leveren. Vooral gaat het dan om de weddenschappen waarmee je gokt op de winnaar van een wedstrijd, maar ook inzetten op hoeveel goals er gaan vallen en zelfs wie er gaan scoren is een optie!

KNVB Beker
Wil jij gokken op nationaal voetbal en wel op de wedstrijden van de KNVB Beker? Dan zijn er meer dan voldoende mogelijkheden. Aan het begin van het seizoen worden er gelijk al meerdere rondes gespeeld en dit loopt zo door tot eind februari/begin maart. In deze maanden worden er heel wat wedstrijden afgerond en je kunt op al deze nationaal voetbal wedstrijden eenvoudig een gokje wagen. Uiteraard kunnen er makkelijkere wedstrijden tussen zitten, waarbij bijvoorbeeld Ajax het tegen een amateurclub uit de tweede of derde divisie op moet nemen. Anderzijds zijn er ook wel eens wedstrijden, waarbij eerst divisionisten top clubs uit de Eredivisie weten te verslaan, wat zeker ook voor de nodige spanning zorgt als je gaat gokken. Vooral de wedstrijden aan het einde van het KNVB Beker toernooi zijn daarbij spannend, omdat dan de echte teams in vorm tegen elkaar moeten. Er staat bovendien door het knock-out systeem op dat moment ook veel op het spel, waardoor het vaak hard tegen hard gaat. Gokken wordt hierdoor ook bij nationaal voetbal als de KNVB Beker nog leuker gemaakt!